dilluns, 9 de març del 2015

Imatges Ovidenques #20AnysOvidi

Minuts abans de començar el concert que La Cançó li va oferir a Ovidi Montllor al Teatre Calderón d'Alcoi quatre mesos abans que Ovidi fera vacances. 30-11-1994 Amb Paco Muñoz i Raimon. (Foto Jesús Prats)
Paco Muñoz abraça el seu amic Ovidi en el sopar del concert homenatge de La Cançó. 30-11-1994 Marina Rosell observa l'escena. (Foto Jesús Prats)


'Tinc els millors amics del món i el millor poble del món. Aquesta nit m'heu fet tocar el cel.' Va dir l'Ovidi en la seua darrera aparició pública a Alcoi. 30-11-1994 (Foto Jesús Prats)

En el sopar del concert oferit a l'Ovidi a Alcoi el 30-11-1994. Amb Maria del Mar Bonet, Quico Pi de la Serra, Jordi Gil i l'actor Juli Mira. (Foto Jesús Prats)

Concert de 'La Cançó' a Ovidi Montllor al Teatre Calderón d'Alcoi 30-11-1994. Amb Tomeu Penya, Marina Rosell, Joan Manuel Serrat, Raimon, Quico Pi de la Serra, Jordi Gil, Lluís Miquel, Maria del Mar Bonet, Vicent Torrent -Al Tall-, Toti Soler i Reis Juan. (Foto Jesús Prats)

Programa especial del Passatge a la Nit de Ràdio 9 la nit de la mort d'Ovidi. Amb Vicent Torrent, LLuís Miquel, Jordi Gil i Paco Muñoz. (Foto Jesús Prats)

Música en viu en la nit de la mort d'Ovidi Montllor a l'estimat programa Passatge a la Nit de Ràdio 9.

Amb la mare que va parir l'Ovidi i el seu germà, Javier Montllor en el Festival de Cinema Independent d'Elx que li va retre homenatge quatre mesos més tard del seu traspàs. Juliol de 1995.